Hoppa till innehåll

PHOTOBOOTH Årjäng

Nu kan du hyra photobooth & fotobås i Årjäng få det hemskickat till dig med posten.

Köp photobooth

Skräddarsydda fotobås

Hyr fotobås paket som är skräddarsytt för era behov.

Smidigt & Enkelt

Välj den utrustning ni vill hyra i erat fotobås, så skickar vi det hem till erat närmsta postenombud i Årjäng. När ni är klara skickar ni det tillbaka till oss med posten.

Billigt & Kvalitet

Av oss kan man hyra fotoautomat i Årjäng, men även i övriga Sverige. Därför köper vi in ordentlig utrustning direkt, som aldrig ligger på hylla & används om & om igen.

SÅ FUNKAR VÅRAN UTHYRNING AV FOTOAUTOMAT I Årjäng

01

BOKA PHOTO BOOTH

Börja med att välja paket!

Vi har flera olika paket med photo booth du kan hyra utav oss. När du valt det paket som passar era behov bäst, så bokar ni det och vi skickar hem det till er i Årjäng med posten.

02

ANVÄND FOTOBÅSET

Använd fotobåset på festen!

När ni hämtat ut fotobåset från posten är det dags att lära känna det lite. Testa båset innan det är skarpt läge på bröllop & fest. Lär ut detta till någon som kan vara ansvarig under kvällen.

03

SKICKA TILLBAKA

Gå till posten & skicka tillbaka!

När uthyrningen är över så har ni fått med en adress som all utrustning till fotoautomaten skall skickas tillbaka till. Detta kostar er ca 150 kr med posten.

Vanliga frågor om att hyra photobooth av oss :

Här får ni svar på det vanligaste frågorna vi får om att hyra photobooth av oss i Årjäng.

Kan jag få fotobåset skickat vart jag vill?

Vi på Photobooths.se skickar våra fotobås över hela Sverige, oavsett oavsett du bor i Årjäng, Stockholm, Karlstad, Göteborg, Malmö, Örebro, Uppsala, eller Luleå. Du anger adress som du vill få ditt photobooth skickat till, och vi skickar det till er efter avtalad tid så ni har det innan ni ska använda det.

Har ni hemkörning  på photo booth’s i Årjäng?

Nej vi erbjuder tyvärr inte någon hemkörning, eller monteringen och installation utav våra photo booth’s i Årjäng. Som vi tidigare har skrivit så förlitar vi oss helt på posten för själva leveransen av en photobooth, och bra instruktioner på hur man använder våra fotobåset. Det blir både både billigast alternativ för er, och smidigast istället för att få ihop tider som funkar för alla.

Hyr långt innan festen behöver jag hyra fotobåset?

Det enkla och raka svaret är så fort som möjligt! Eftersom att vi har uthyrning av våra fotobås över hela Sverige, så är dem ofta bokade. Pratar vi om semester tider så bör du vara ute minst en månad innan du ska ha bröllopet, men oftast kan du behöva vara ute ännu tidigare för att boka photobooth. Det är stenhårt tryck över sommaren, så var ute i god tid.

Är det svårt att förstå sig på fotoautomaten?

Vi tycker naturligtvis inte att det är det, och vi sätter ihop våra photo-booth paket med en tanke på att dem skall vara lätta att förstå sig på. Men det är naturligtvis rekommenderat att du testar dig fram lite med fotoautomaten innan det är dags för skarp läge.

Blir det bra bilder av fotografierna?

Som alltid när det kommer till fotografering så är prylarna (kameran) bara halva delen av ett lyckat foto. När det kommer till att få till ett bra fotografi så handlar det väldigt mycket om ljus, placering osv också. Detta är något som kan ta tid att lära sig, men öva gärna med att ta lite kort innan bröllopet & festen så du vet på ett ungefär vart din photobooth bör stå i festlokalen.

Vart får jag tag på kamerafilm/filmrulle?

När du hyr photo booth utav oss så ingår det inte några filmrullar och kamerafilm, utan detta är något du själv måste köpa till. Vi har sett att du kan köpa dem billigast på nätet via denna butiken. Det är inte helt omöjligt att du också kan hitta det i din lokala fotobutik i Årjäng, men då kan det bli ganska mycket dyrare också.